annelita.blogg.se

Fotledsprotes (ankle prosthesis) - ta beslut om - genomföra - leva med OCH om Marfans Syndrom

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2013-11-15 17:33:02

Så fint du skriver Anneli! Och så roligt det är att följa din blogg. Som röntgensjuksköterska tycker jag det är extra roligt att se bilderna på protesen! :) Hoppas allt går bra för dig! Kram från din kusin Johanna :)

Svar: Enormt extra roligt att DU läser och skickar en hälsning om bloggen. En kusin som jag aldrig haft kontakt med! Och att du är i branschen! Johanna, jag såg nog dig senast innan tonåren, rätta mig om jag har fel? Var arbetar och lever du? Nyfikenheten växer naturligtvis hos mig. Många kramar tillbaka/Anneli
Anneli Jonsson

Postat av: Johanna

Publicerad 2013-11-18 10:45:21

Det kan nog stämma himla bra att vi sågs sist när jag var tonåring, kan det ha varit Sems begravning? Eller den lilla syskonträffen som ägde rum sommaren efter? Längesedan är det iallafall. ;) Jag bor numera sedan 15 år i Stockholm, Täby. Gift med 2 barn, jobbar på Södersjukhuset. Om du har Facebook, så leta upp mig (efternamn Kangas), finns bland din mammas vänner bland annat. Så kul att få kontakt med dig med! Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anneli Jonsson

Bloggen har skapats utifrån att jag 2012 stelopererade några leder i min vänstra fot och 2013 fick en fotledsprotes insatt i samma fot. År 2016 var det dags för reparation av protesen, Jag fick en diagnos 1997, Marfans Syndrom, vilken är orsaken till mina fotbekymmer samt andra symtom som jag haft från födseln. Bloggen handlar även om livet med Marfan. Med anledning av Marfan har jag opererats för skelögdhet, burit korsett pga skolios samt genomgått ett hjärtklaffsbyte. Marfans syndrom är en ovanlig sjukdom och kan periodvis vara påfrestande att leva med. Viktigt att vi som har diagnosen sprider kunskap och erfarenhet om den. Mitt liv är för övrigt högst vanligt; en livspartner sedan en ofantlig mängd år, två fantastiska och livsinspirerande barn samt ett arbete med hög utmaningsfaktor inom socialt arbete.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela